понеділок, 18 березня 2019 16:46

У Полтаві лебідь, обпаливши крило, знайшов собі пару

У Полтаві лебідь, обпаливши крило, знайшов собі пару
Обпаливши крила, лебідь у Полтаві знайшов собі пару. Фото: Facebook

Пролітаючи над Полтавою, лебідь зачепився за електричні дроти та обпалив собі крило. Правоохоронці доправили птаха на медогляд до аграрної академії, де є пташник. Там він протягом доби знайшов собі пару.

Про це журналісту Gazeta.ua розповіли в патрульній поліції Полтави.

"Це сталося минулої суботи. Патрульний екіпаж зупинили перехожі і сказали про травмованого лебедя. Пролітаючи над готелем неподалік Південного вокзалу, птах застряг у проводах, попалив собі крила та впав у купу металобрухту. Був дуже наляканий і не підпускав до себе людей. Сміття не давало йому навіть втекти", - розповіла Катерина Григоренко із прес-служби патрульної поліції Полтави.

Правоохоронці дістали із металевої пастки травмованого птаха і відправили до аграрної академії, щоб там йому надали кваліфіковану допомогу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні відновилися унікальні озера "Сині вікна"

"Лебідь - хлопчик. Кажуть, що вже знайшов собі пару - відбив лебідку у другого лебедя. Такі подвиги зробив за добу. Якщо все буде добре, то там його і залишать", - пояснила керівник прес-служби патрульної поліції міста Наталія Ширіпова.

1 січня у сквері "Лебедине озеро" в місті Кам'янець-Подільський Хмельницької області працівники державної служби з надзвичайних ситуацій рятували семеро лебедів. Водойма, на якій жили птахи, вкрилася маслянистою плівкою.

Зараз ви читаєте новину «У Полтаві лебідь, обпаливши крило, знайшов собі пару». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають