неділя, 24 грудня 2017 15:39

П'яна чиновниця ображала поліцейських і кидалася на журналіста

П'яна чиновниця ображала поліцейських і кидалася на журналіста
Чиновниця із Одеси. Фото dumskaya.net

П'яна співробітниця одеської мерії за кермом Nissan ображала поліцейських і кидалася на журналіста.

Вчора ввечері патрульні поліцейські зупинили автомобіль Nissan Micra, водій якого за всіма ознаками перебувала в стані алкогольного сп'яніння.

При складанні протоколу жінка вела себе неадекватно, ображала патрульних поліцейських і намагалася вдарити журналіста, який знімав те, що відбувається на камеру. Жінка їхала в автомобілі із дитиною, повідомляє Думская.

У соцмережах впізнали порушника. Нею виявилася заступниця начальника департаменту надання адміністративних послуг ОГС Одеської міськради Діана Тирновенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смертельна ДТП в Харкові: Зайцева визнала провину.

Увечері 18 жовтня на перехресті вул. Сумська і провулка Мечникова в Харкові автомобіль Lexus RX під керуванням Олени Зайцевої, рухаючись на заборонний сигнал світлофора, зіткнувся з автомобілем Volkswagen Touareg. У результаті, Lexus вилетів на тротуар і скоїв наїзд на 11 пішоходів, 5 з яких загинули на місці. Ще 1 дівчина померла від отриманих травм у лікарні.

Зараз ви читаєте новину «П'яна чиновниця ображала поліцейських і кидалася на журналіста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі