середа, 22 травня 2019 15:35

Полтавські депутати тричі збиралися, щоб взяти кредит

Полтавські депутати тричі збиралися, щоб взяти кредит
Полтавські депутати тричі збиралися щоб взяти кредит. Фото; Вадим Патик

22 травня пройшло третє пленарне засідання 23 позачергової сесії Полтавської міської ради.

Журналіст "Gazeta.ua відвідав засідання.

На порядку денному було лише одне кредитне питання. Мали зобов'язати міську раду стати гарантом платоспроможності Полтаваелектроавтотрансу. Засідання розпочалося з запізненням майже на годину.

"Це необхідно для отримання 10 мільйонів євро кредиту від Європейського банку реконструкції та розвитку. На ці гроші ми закупимо тролейбуси в комунальний автопарк. Полтаваелектроавтотранс не в змозі виплачувати відсотки по цьому кредиту. Підприємство - дотаційне. Міська рада бере на себе це зобов'язання", - розповів голова фракції ВО "Свобода" в міськраді Юліан Матвійчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перенесли сесію, бо бояться повернення колишнього міського голови

Позачергова сесія розпочалася ще 16 травня. В ній зробили перерву до 20 травня, а потім — до 22. Чекали рішення Касаційного адміністративного суду у справі повернення Олександра Мамая на посаду міського голови. Засідання з цьому приводу теж постійно відкладали. Сьогодні стало відомо, що його перенесли на 26 червня. Це дало змогу депутатам нарешті закрити сесію.

Усі 32 присутні депутати проголосували "за" питання порядку денного.

20 травня продовжилося засідання сесії Полтавської міськради після 3-денної перерви. Прийшли 33 депутати. Утім, у засіданні знову оголосили перерву.

Зараз ви читаєте новину «Полтавські депутати тричі збиралися, щоб взяти кредит». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають