пʼятниця, 16 серпня 2019 10:57

Поліція прийшла заспокоювати депутатів облради

Поліція прийшла заспокоювати депутатів облради
В Одеській облраді побились депутати. Фото: "Думская"

Позачергова сесія Одеської обласної ради почалась з бійки.

На сесії повинні вибрати нового голову зборів замість Анатолія Урбанського, який іде у Верховну Раду, передає "Думская".

Депутат і заступник голови облдержадміністрації Віталій Свічинський звинуватив колег із фракцій БПП і "Опоблок" у змові та закликав блокувати трибуну. Депутати з "Нашого краю" та "Батьківщини" підтримали його.

Почалася бійка. В Урбанського зламали мікрофон і відібрали картку. Голова спробував відновити сесію, але його постійно переривали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибори за мажоритаркою: назвали перших 83 переможця

О 9:59 почалася справжня бійка. До зали зайшла поліція. Урбанський оголосив перерву на 5 хв. У залі помітили невідомих людей спортивної зовнішності.

Сесія почалася о 10:04. Депутати проголосували за порядок денний. Голови фракцій, голова і його заступники пішли до 301-го кабінету для проведення політичних консультацій. Оголосили перерву.

Вибори 21 липня заводять до парламенту 5 партій — президентську "Слугу народу", "Опозиційну платформу — За життя" Медведчука-Рабіновича, "Батьківщину" Тимошенко, "Європейську солідарність" Порошенка та "Голос" Вакарчука. До парламенту не потрапляє партія Олега Ляшка, "Самопоміч" і ще з десяток мажоритарників, які пропрацювали в Раді не одне скликання.

Зараз ви читаєте новину «Поліція прийшла заспокоювати депутатів облради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі