неділя, 20 червня 2021 10:45

В Україні буде переважно спекотно

В Україні буде переважно спекотно
Погода в Україні 20 червня / Укргідрометцентр

Погода по Україні у неділю, 20 червня, буде теплою, місцями дощитиме. Подекуди прогнозують грози.

У середньому вдень стовпчики термометрів будуть показувати від +26 градусів до +31 градуса. Про це повідомляють синоптики "Укргідрометцентру".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прикмети 20 червня: що категорично не можна робити на Трійцю

Найспекотніше буде на Сході та на Півночі, де вдень прогнозують до +30 градусів, а місцями до +31 градуса. Також спекотно 20 червня у Закарпатській, Рівненській, Київській та Полтавській областях. У цих регіонах очікується вдень від +28 градусів до +30 градусів.

Натомість прохолодніше буде в Одеській області - вдень прогнозують максимум +25. Схоже в Чернівецькій області, де очікується вдень +24.

Крім цього, вночі у південних, більшості центральних та північних областей, вдень на Правобережжі короткочасні, місцями помірні дощі. Також можливі грози. Сухо буде у східних областях, Сумській, Чернігівській та Полтавській.

Погода у Києві 20 червня без опадів. Температура вдень до +30. Вітер східний, 7−12 м/с.

Погода в Україні в перший місяць літа буде близькою до кліматичної норми, але деякі регіони очікують спеку до +39. Синоптики обіцяють, що в Одеську, Херсонську, Харківську та Луганську області прийде справжня спека. Високу температуру очікують також гірські райони.

Зараз ви читаєте новину «В Україні буде переважно спекотно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі