субота, 27 грудня 2014 14:56

Катерина Бужинська облаяла Путіна за блокадний Крим
5

Фото: фото надані піар-менеджером Юлією Толкачовою

Співачка Катерина Бужинська відверто висловила свою позицію з приводу останніх подій на Кримському півострові. На власній сторінці у Фейсбуці співачка назвала російського президента с..кою, а кримчан, які рвалися до Росії — тварюками.

"Крим стає "блокадним". Ні виїхати, ні в'їхати. Відключення світла та води. В найближчому майбутньому — відсутність продуктів. Українці, які зараз проживають у Криму і в страшному сні не могли собі такого уявити. Крім того, політичний тиск Росії і шалена пропаганда. Путін — сука. Ти — мій особистий ворог" — написала пост Катерина Бужинська.

Вона заявила, що Крим назавжди залишиться для неї частиною України.

"Навіть не дивлячись на те, що українців звідти виживають, м'яко кажучи. А ті продажні тварини, які сильно хотіли жити в Російському Криму — отримали? Щасливі? Вас розвели, як дураків. Наболіло..." - додала співачка.

Майже усі шанувальники, друзі підтримують співачку, що не побоялася відкрито висловити свою думку. Втім деякі дивуються її поведінці.

"Катя, ти ж артист, творча особистість. Як можна тішитися, що комусь погано. Зловтішатися і називати людей "тваринами". Політики сваряться, а страждає народ, олігархи наживаються на цьому — написав укоментарях Юрій Фальоса.

Нагадаємо, співачка Катерина Бужинська поїхала днями до доньки Олени. Вона мешкає з бабусею в Алушті. Відколи росіяни окупували Крим, готує документи аби вивезти їх звідти до Болгарії, де мешкає з чоловіком Дмитром Стойчевим. З ним одружилась весною, 23 квітня.

"Вже півроку готую документи. Не думала, що це буде так проблемно. Але інша країна, інші закони. Та все ще сподіваюсь, що Крим повернуть Україні, - каже Катерина. - Зараз поки спілкуюсь через гаджети. Зручніше через планшет. Оленка дуже сумує. Погано, що ми не живемо разом і часто не бачимось. Але мені треба працювати і заробляти гроші на життя і щоб сім'я була забезпеченою. Коли їду від неї, то обіцяю скоро вернутись і бути разом.

Зараз ви читаєте новину «Катерина Бужинська облаяла Путіна за блокадний Крим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі