пʼятниця, 02 травня 2014 16:44

Спецтема: Війна на Донбасі

Два батальйони кримського ополчення йдуть на Схід України "знищувати все на своєму шляху"

Два батальйони кримського ополчення йдуть на Схід України "знищувати все на своєму шляху"

Сьогодні на YouTube опубліковано відеозапис із зверненням нібито ополченців Криму, в якому вони попереджають про висунення на Південний Схід України з метою знищення регулярної армії і "Правого сектора".

"Сьогодні 2 травня 2014 року. Ми, ополченці Криму, звертаємося до народу Південно-Сходу: Брати, сьогодні у складі двох батальйонів ополчення Криму висуваємося на Південний Схід. Почули, як регулярна армія і "Правий сектор" бомблять Слов'янськ та інші міста Південного Сходу", - сказав чоловік у камуфляжній формі.

Він звернувся до "матерів і дружин "Правого сектору":

"Заберіть своїх дітей звідти. Наше завдання - не брати в полон нікого, йдемо на знищення".

Чоловік також звернувся до народу Південно-Сходу:

"Вирушаємо туди і будемо зносити все, що у нас на шляху, що суперечить і протистоїть простому народу. Тримайтеся, ми з вами".

Нагадаємо, у Слов'янську Донецької області продовжується антитерористична операція. В її ході, за попередніми даними, загинули двоє військовослужбовців Збройних сил України та один терорист.

Зараз ви читаєте новину «Два батальйони кримського ополчення йдуть на Схід України "знищувати все на своєму шляху"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі