неділя, 21 квітня 2019 16:08

У Рунівщині відновлять парк і збудують міні-футбольне поле

У селі Рунівщина Полтавського району на залишки минулорічного бюджету громади та у співфінансуванні з Полтавською обласною владою роблять парк у центрі села, дитячий майданчик та міні-футбольне поле за 2 млн грн.

— Зараз спилюють старі дерева. Замість них висадять 150 молодих дубів. Наш парк займає майже 5 гектарів, знайдемо місце ще й під альтанку. Також висадимо кущі троянди, гортензії, жасмину, можливо, тюльпани, але робимо акцент на багаторічних рослинах, — каже секретар сільради Юлія Провороцька, 31 рік.

Через парк планують прокласти 150 м бруківки шириною 3 м, поставлять лави. На вході — ­дитячий майданчик. Усі роботи ­мають закінчити до 9 травня.

— Майданчик замовимо у фірми "Альміда" за 120 тисяч гривень. Там буде гірка, пісочниця, ігровий комплекс "Чайка", гойдалка, — продовжує секретар. — Крім того, в селі плануємо побудувати міні-футбольне поле зі штучним покриттям. Місяців через два буде готовий проект. Гроші частково виділять з обласного і місцевого бюджетів.

750 тис. грн з обласного бюджету витратять на штучне покриття. Поле обнесуть 4-метровим парканом, встановлять освітлення. Чи будуть трибуни — поки що не відомо.

За 30 тис. грн із місцевого бюджету встановили нову транспортну зупинку, сміттєві баки.

Зараз ви читаєте новину «У Рунівщині відновлять парк і збудують міні-футбольне поле». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають