субота, 14 вересня 2019 15:25

В'язня-втікача спіймали в кущах у центрі міста

Автор: фото із соціальної мережі ”фейсбук”
  Сергій Сергєєв відбував покарання за особливо тяжкі злочини — вбивство і розбійний напад
Сергій Сергєєв відбував покарання за особливо тяжкі злочини — вбивство і розбійний напад

3 вересня з Крюківської виправної колонії №29 в селі Божківському Полтавського району втік ув'язнений 35-річний Сергій Сергєєв, мешканець міста Кривий Ріг Дніпропетровської області. Відбував покарання за особливо тяжкі злочини — вбивство й розбійний напад.

— Засуджені у виправній колонії вночі перебувають під охороною в ­житловій зоні. Удень — під наглядом. ­Працюють на виробничих об'єктах на ­закріплених за ними робочих місцях. Їх перевіряють молодші інспектори під час ­обходу, — кажуть у закладі. — Сергєєв того дня вийшов на роботу. Був на місці, працював. За годину при наступній перевірці близько 15-ї — його вже не було.

Правоохоронці оголосили операцію "Сирена". Підключили до пошуку всі підрозділи поліції. Перевіряли автомобілі й громадський транспорт. Затримали втікача близько 22-ї того ж дня в місті Кобеляки.

— Не обійшлося без позитивної соціальної активності громадян. Одна місцева жителька навчається в Полтаві. Поверталася в Кобеляки, їй стало відомо, що розшукують злочинця. У цей час вже велися пошукові заходи. Ввечері вдома вийшла гуляти. В одному з публічних закладів побачила людину, схожу за описом, — розповідає начальник Кобеляцького районного відділу поліції Сергій Джулай, 38 років. — Має знайомого в поліції. Йому й розказала про здогадку.

На місце виїхав екіпаж поліції. Побачивши правоохоронців, злочинець кинувся навтіки. Покинув сумку з речами.

— Сумку обстежили. Там були речі, які безпомилково вказували, що вона належить втікачу. Не можу розкрити подробиці, це таємниця слідства. Всі наряди, які вели пошуки, спрямували у вказаний квадрат. Шукали в центрі міста. ­Задіяли екіпажі державної служби охорони, слідчо-оперативну групу, патрульну поліцію й групу швидкого реагування. Один із працівників помітив, що в парку в кущах лежить людина. Там втікача і затримали. Після цього передали працівникам управління виконання покарань.

Для затримання Сергєєва залучили майже 20 правоохоронців.

— Це особливо небезпечний злочинець. За тяжкі злочини отримав покарання у вигляді позбавлення волі на 15 років. 10 із них уже відбув. Тепер може отримати додатковий термін за втечу з колонії, — каже керівник відділу комунікації з громадськістю управління поліції в Полтавській області Юрій Сулаєв, 50 років.

Зараз ви читаєте новину «В'язня-втікача спіймали в кущах у центрі міста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають