середа, 19 грудня 2018 01:39

14-річну Ганну Борбелюк вбила колода

Автор: vk.com
  Ганна Борбелюк була наймолодшою в родині. У неї залишилися дві сестри. Після навчання підробляла  в лісництві
Ганна Борбелюк була наймолодшою в родині. У неї залишилися дві сестри. Після навчання підробляла в лісництві

21 листопада в Бубнівці поховали 14-річну Ганну Борбелюк, ученицю 8-го класу місцевої школи. Загинула в автомобільній аварії ввечері 19-го числа на дорозі Гайсин-Ладижин.

Поверталася із райцентру разом із 30-річним знайомим на автомобілі "Сітроен". Зупинилися на узбіччі за припаркованою вантажівкою з колодами. Одна з них розчавила дівчину.

— Мікроавтобус "Фольксваген" Т 4 протаранив "Сітроен", де сиділа дівчинка. А той зіткнувся з припаркованим попереду ­ГАЗом, навантаженим колодами, — каже Анна Олійник, 46 років, з обласної поліції. — Балки пробили лобове скло і смертельно травмували дівчину-пасажира.

— Анютка була світлою дівчинкою. Завжди усміхнена, компанійська, активна. Але останнім часом стала сама по собі, замкнулася, пропускала уроки. Може, відчувала біду, — говорить працівниця школи, не називається. — Родина Ані живе бідно. Дівчинка підробляла на лісництві, заробляла по 200–300 гривень. У день смерті саме їхала з роботи. Кажуть, водій машини — її хлопець. Став на обочині і не включив стопи. Тому їх не було видно.

Ганна була наймолодшою в родині Григорія Цуканова та Світлани Борбелюк. У подружжя залишилося ще двоє доньок.

Обставини аварії та загибелі школярки розслідує поліція.

Зараз ви читаєте новину «14-річну Ганну Борбелюк вбила колода». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають