неділя, 13 січня 2019 16:37

Марія Яковишина померла на роботі

4 січня у Гайсині померла перукар 66-річна Марія Яковишина. Упала, коли стригла клієнта у старому Будинку побуту. Судмедекспертиза у Ладижині засвідчила причину смерті — розрив аорти.

— У Марії дуже хворий чоловік, онко. За день до трагедії його виписали з лікарні. Лежав удома. Зателефонував дружині, коли достригала свого родича. Сказав, що пішла носом кров і погано почувається, — говорить колега покійної Любов Степанівна, 64 роки. — Марія розхвилювалася. Зойкнула. Ми і зреагувати не встигли, як вона упала. Ножицями поранила себе вище правої груді. Губи посиніли. Язик почав западати. Дівчата на зміні полякалися. Хтось кричав: "Дайте ложку, тримайте язика!". Двічі викликали швидку. Їхала хвилин 20, чи навіть довше. Схоже на те, що відірвався тромб чи інфаркт. Медики тиск міряли, намагалися відкачати. Але вона вже не реагувала. Взяли на ноші й винесли.

Перукарем у старому Будинку побуту Марія Федорівна пропрацювала 35 років. Жінку поховали на місцевому кладовищі. Крім чоловіка в неї залишився син Сергій і донька Алла, троє онуків. Поминальний обід відбувся в кафе "Рандеву" на 80 чоловік. Спочилу відспівав о.Олег із Свято-Покровського храму.

Зараз ви читаєте новину «Марія Яковишина померла на роботі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають