вівторок, 25 грудня 2018 23:51

Василь Ломаченко став чемпіоном світу за двома версіями

У ніч проти неділі, 9 грудня, чемпіон світу за версією Всесвітньої боксерської асоціації у легкій вазі 30-річний Василь Ломаченко — до бою 11 перемог, дев'ять нокаутів, одна поразка — переміг володаря титулу Всесвітньої боксерської організації, пуерториканця 29-річного Хосе Педрасу — до бою 25 перемог, 12 нокаутів, одна поразка.

В 11-му раунді українець відправив суперника у два нокдауни, але так і не зміг нокаутувати. Суддівські оцінки — 117:109 двічі і 119:107 на користь найкращого боксера незалежно від вагової категорії. Бій пройшов на малій арені "Медісон Сквер Гарден" у Нью-Йорку, США.

Ломаченко періодично поступався територією, працював другим номером, витягував на себе суперника і давав йому себе проявити в атаці. Такий був його план на бій. Педраса намагався взяти активністю — завдавав багато ударів, хоч і не акцентованих. Часто змінював стійки. Ломаченко зрідка "вибухав" і проводив короткі серії або одиночні удари. Бій видавався конкурентним.

У другій половині поєдинку Ломаченко підвищив темп і його перевага збільшилася. У 10-му раунді взяв паузу. Цим скористався його опонент. А в 11-му — українець показав свій найкращий бокс. Точними виявилися 42 силових удари Ломаченка. Двічі Педраса побував у нокдауні.

За бій із Педрасою сукупний гонорар Ломаченка становить 55,64 млн грн. Його суперник заробив удвічі менше.

Зараз ви читаєте новину «Василь Ломаченко став чемпіоном світу за двома версіями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають