пʼятниця, 09 серпня 2019 15:20

Розшукали жінку, яка викинула тіло сина у валізі

2 серпня поліція затримала 22-річну Ганну Пілявську. Ввечері 26 червня вона викинула на околиці Чернівців валізу з тілом свого 2-річного сина Олександра. Понад місяць переховувалася у знайомих на Хмельниччині.

Жінку впізнали люди в маршрутці Хмельницький — Чернівці після чого правоохоронці зупинили автобус. Переконує, що намагалася врятувати сина від астматичного нападу. А позбулася тіла, бо боялася звинувачення у неналежному догляді за дитиною.

— Пілявська пояснила, що ввечері 25 червня її сину раптово стало зле і підвищилась температура. Ганна на свій розсуд дала необхідні ліки для зниження температури й лягла з дитиною спати, — розповідає Дем'ян Голянський із поліції Чернівецької області. — А коли після опівночі прокинулась, син уже був у судомах. Коли почала шукати медпрепарати і знову повернулася до дитини, то вона уже була мертва.

Експертиза показала, що Сашко помер від нападу астми. Захворювання було вроджене. Хлопчика поховали батьки Ганни у селі Давидківці на Хмельниччині.

Ганну Пілявську звинуватили у крадіжці — вона вкрала в батька гроші й рушницю ще до того, як викинула тіло сина. Після допиту її відпустили. Прокурор ще не підписав повідомлення про підозру у скоєнні іншого злочину.

Зараз ви читаєте новину «Розшукали жінку, яка викинула тіло сина у валізі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають