субота, 13 липня 2019 16:18

Анастасію Ковальову спалив наречений

— Услышала страшный крик. Выбежали во двор, а там девушка полыхает, как факел. Парень пытается ее потушить. Потом соседи выбежали с ведрами и баклажками. Начали поливать, одеяла набрасывали. А какие-то молодые люди в стороне снимали все на видео, — 28-річна Марта Кузь із Запоріжжя розповідає про 22-річну Анастасію Ковальову.

Її близько дев'ятої вечора 2 липня облив бензином і підпалив наречений 28-річний Віталій Чайковський. Це сталося на вул. Лахтинській, 17, біля багатоповерхівки, де пара мешкала. Жінка отримала опіки 90% поверхні тіла. За її життя борються медики міської лікарні №5. У Віталія Чайковського обгоріли кисті рук. Після огляду лікарів його затримали.

Анастасія та Віталій були разом понад рік. Познайомилися, коли працювали в Києві на одній фірмі. Згодом переїхали до Запоріжжя. Жили у квартирі жінки. Подруги кажуть, чоловік її ревнував.

— Через ревнощі вона не виходила з дому. Навіть на каву із друзями, — розповідає подруга Карина Власова, 21 рік. — Про Віталіка ми мало ­знали.

— Он даже перечитывал сообщения, которые ей приходили на телефон. Но Настя думала, что ревность — это проявление любви, — підтверджує інша подруга, не називається. — У них і справа йшла до весілля. Вже ходили до РАЦСу. Але у них не прийняли заяву через проблеми з документами Віталія. Начебто вчасно не поміняв фотографію в паспорті. А ще були нюанси з реєстрацією. Вони планували вирішити ці проблеми й одружитися.

Віталій Чайковський родом із Донеччини. Розлучений, має дитину від першого шлюбу. Офіційно не працює. Гроші на коштовні подарунки брав у батьків, кажуть у прокуратурі.

— Він не має ні постійного місця проживання, ні постійних легальних доходів у Запоріжжі та поза його межами, — коментує прокурор 39-річний Кирило Швець. — Також у місті в нього немає ні родичів, ні ­друзів.

Зараз ви читаєте новину «Анастасію Ковальову спалив наречений». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають