вівторок, 12 жовтня 2010 01:00

Олегові Ляшку згадали 1993 рік

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Нардеп Олег Ляшко каже, що відеоролик про нього сфабриковано
Нардеп Олег Ляшко каже, що відеоролик про нього сфабриковано

В інтернеті з'явилося відео, на якому народний депутат від БЮТу 37-річний Олег Ляшко зізнається в гомосексуалізмі слідчому столичної прокуратури Олегові Матвєєву. Каже, що мав любовні стосунки з чоловіком на ім'я Борис протягом півроку.

— Це був незвичайний зв'язок, — розповідає Ляшко. — Я виступав як пасивний. Він намагався вступити зі мною в анальний зв'язок, але я йому цього категорично не дозволяв. Казав: "Боря, якщо я погодився на твої умови, то через те, що ти мені пообіцяв допомогти по роботі. Але це не означає, що ти можеш зі мною робити все, що захочеш". Все інше було. Він дрочив, ізвінітє мєня, у рот брав. Не в обіду йому сказать, він — сексуальний маніяк.

Відео датоване 15 вересня 1993-го. Тоді прокуратура Києва звинуватила Ляшка в шахрайстві. Він отримав п'ять років. У Ізяславській колонії №31 Хмельницької області відсидів рік і звільнився за амністією.

Кажуть, що коханець Ляшка — це Борис Соболєв. У 1992–1993 роках він виконував обов'язки міністра зовнішньоекономічних зв'язків України. Відомству належала газета "Комерційні вісті", де Ляшко був редактором.

— Опоненти в боротьбі зі мною опустилися нижче пояса й почуваються там комфортно, — прокоментував відео нардеп. Називає його фальшивим. Однак слідчий Олег Матвєєв підтвердив справжність запису. Борис Соболєв заперечив знайомство з Ляшком.

У БЮТі ходять чутки, що відео розмістили у мережі однопартійці Олександр Турчинов та Андрій Кожем'якін. Бо дізналися про плани Ляшка перейти до парламентської більшості. Його колега 68-річний Володимир Яворівський назвав однією з причин невдоволення Ляшком незаконне ведення бізнесу.

— Він опікується Чернігівською областю, — каже Яворівський. — Олег такий бравий хлопець. Він там собі й бізнес якийсь завів, що заборонено законом. Ходять у нас балачки, що він брав за це певну мзду і виник скандал. В інтернет попадає багато сміття, але тут ніби абсолютно він.

Зараз ви читаєте новину «Олегові Ляшку згадали 1993 рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути