пʼятниця, 23 жовтня 2009 09:29

НУ-НС приготував Тимошенко і Тарасюку сюрприз

НУ-НС приготував Тимошенко і Тарасюку сюрприз

Народний депутат від НУ-НС, колишній голова Львівської обласної організації партії "Народний Рух України" Ярослав Кендзьор заявив про готовність фракції до виходу НУ-НС з коаліції, пише "КоммерсантЪ-Украина".

"Почекайте до п"ятниці, - сказав він. - Гадаю, завтра (23 жовтня) буде цікавий початок дня, і може бути виправлена та прикра помилка, яка була допущена 20 місяців тому (призначення уряду Юлії Тимошенко)".

Кендзьор також повідомив, що прихильники лідера "За Україну" В"ячеслава Кириленка мають намір відправити у відставку заступника голови фракції НУ-НС, лідера Народного Руху Бориса Тарасюка.

У свою чергу депутат Андрій Парубій запевняє, що в разі зміни керівництва фракції "істотних змін" у Раді не відбудеться.

"Згідно з Конституцією, розвал коаліції не означає автоматичної відставки уряду. Це може статися або за рішенням Верховної ради, або якщо буде сформовано нову більшість", - сказав Парубій.

Нагадаємо, за інформацією джерела proUA у фракції НУ-НС, сьогодні фракція планує змінити свого керівника. Новим керівником фракції стане В"ячеслав Кириленка.

У свою чергу, депутат від НУНС Роман Зварич заявив, що Секретаріат президента намагається змінити керівництво фракції НУ-НС у парламенті.

Наразі фракцію НУ-НС очолює Микола Мартиненко, який був обраний на цю посаду 16 січня.

На цій посаді він змінив В"ячеслава Кириленка, який подав у відставку після того, як фракція назбирала 37 підписів (більшість) під коаліційною угодою з БЮТ і БЛ.

КоммерсантЪ-Україна
Зараз ви читаєте новину «НУ-НС приготував Тимошенко і Тарасюку сюрприз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути