неділя, 20 вересня 2009 13:01

Янукович не розуміє, як витрачається газ в Україні

Янукович не розуміє, як витрачається газ в Україні

Лідер Партії Регіонів Віктор Янукович вважає, що природний газ, видобутий в Україні, не повинен коштувати дорожче $60 за 1000 кубометрів для населення.

"Незрозуміло, як витрачається сьогодні газ, видобутий в Україні. 19,5 млрд. метрів кубічних газу, що видобуваються щорічно, для населення не повинні бути дорожче $60 (за 1000 кубометрів - ред.)", - заявив він в ефірі Херсонської обласної телекомпанії "Скіфія".

При цьому Янукович нагадав про те, що його уряд в 2006-07 роках продавав для населення газ українського видобутку за ціною до $48.

"Ми не піднімали великі ціни, розуміючи, що ціни на газ ростимуть, але лише паралельно із зростанням пенсій, зарплат", - додав він.

Раніше Національна комісія регулювання електроенергетики заявляла про підвищення цін на природний газ для населення з 1 вересня на 20% згідно з умовами договору з МВФ. Проте поки, це рішення не реалізоване.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Янукович не розуміє, як витрачається газ в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути