вівторок, 06 листопада 2012 11:59

Залізний кийок і малиновий берет - опозиція в Раді вимагає криміналу за побиття людей силовиками

Залізний кийок і малиновий берет - опозиція в Раді вимагає криміналу за побиття людей силовиками
Роман Забзалюк продемонстрував основні інструменти Януковича. Фото: obozrevatel.com

"Бютівець" Роман Забзалюк приніс до Верховної Ради залізний кийок, малиновий берет на налокітники.

Під час свого виступу перед депутатами Забзалюк поклав їх на трибуну. Він зазначив, що влада взяла під тотальний контроль СБУ та МВС. За його словами, опозиція вимагає негайно порушити кримінальні справи проти міліціонерів, які брали участь у фальсифікації виборів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відповідальність за побиття "Беркутом" людей у Первомайську має бути суворою - Герман

В коментарі Gazeta.ua "бютівець" наголосив: "Ми сьогодні продемонстрували ці засоби, як головний інструмент Януковича, який намагається втриматися при владі. Ми хочемо сказати, що на якийсь період часу владу можна втримати штиками. Але на них дуже незручно сидіти і довго так не всидиш".

Забзалюк навів приклад, як у Первомайську Миколаївської області правоохоронці вривалися до комісії, хоча навіть не пред'являли своїх посвідчень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада готує арешт "бютівця" у Львові?

"Якщо ви "Рембо" і хочете екстриму, то йдіть в армію. Для цього сьогодні достатньо підрозділів. Але я бачив, що це просто підкормлені кабанці, які зранку до вечора тренуються в залі аби бити жінок. Вони ж не йдуть працювати в карний розшук, де сьогодні не вистачає кадрового складу, їм вигідно не працювати, і займатися побиттям українців", - додав політик.

Зараз ви читаєте новину «Залізний кийок і малиновий берет - опозиція в Раді вимагає криміналу за побиття людей силовиками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі