середа, 01 лютого 2023 19:26

Спецтема: Війна Росії проти України

Зеленський розповів про свою мрію та висловився про почуття гумору

Зеленський розповів про свою мрію та висловився про почуття гумору
Президент Володимир Зеленський мріє про просування військ. Фото: eastnews.ua

Президент Володимир Зеленський розповів, що зараз мріє про просування українських захисників та наближення перемоги України.

Він вважає недоречним говорити про матеріальні речі. Сказав про це в інтерв'ю Sky News.

"У мене було все до президентства і до цієї війни. Було б дивно, якби ми говорили з вами про якісь матеріальні речі. Це нецікаво. Звичайно, якби наші військові змогли деокупувати якесь маленьке село, це було б чудово. Тому що це так складно! Вони можуть пройти 100, 300, 500 метрів і потім 300 метрів назад, а потім знову 500 метрів уперед. Тому для мене найкращий подарунок - це наш рух уперед", – розповів Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський зустрів закордонного гостя

Президента спитали, чи не втратив він почуття гумору. Відповів, що гумор робить нас людьми.

"Гумор, коли ти можеш трохи пожартувати, показує, що з тобою все гаразд", – висловився Зеленський.

Секретар Ради національної безпеки та оборони (РНБО) Олексій Данілов висловився з приводу очікуваного наступу окупаційних військ. Каже, що не виключає "жодного сценарію в найближчі два-три тижні", а "головні бої ще попереду".

Данілов не виключає, що президент Росії Володимир Путін спробує здійснити ще одну атаку з півночі, півдня і сходу, як це сталося 24 лютого 2022 року. Можливо, навіть приурочивши її до річниці вторгнення. Українські військові готуються до всіх можливих варіантів розвитку подій.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський розповів про свою мрію та висловився про почуття гумору». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі