пʼятниця, 02 квітня 2021 20:23

Зеленський озвучив результати засідання РНБО

Зеленський озвучив результати засідання РНБО
Зеленський ввів санкції проти контрабандистів. Фото: Reuters

Після чергового засідання РНБО запровадили санкції проти низки осіб.

"Вперше в історії України запроваджено персональні санкції щодо осіб, яких можна назвати топдесяткою української контрабанди", - написав у Telegram президент Володимир Зеленський.

На виконання рішення РНБО від 19 лютого повернули стратегічний нафтопровід, який незаконно вилучили у держави.

Також сьогодні презентували Центр протидії дезінформації. Він уже розпочав свою роботу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У США готують нові санкції проти Росії

"Насамкінець про найважливіше – ситуацію на Донбасі. Ми маємо повну та незмінну підтримку міжнародних партнерів, зокрема Європи та США. Одним із підтверджень цього є розмова, яку я провів сьогодні з президентом Сполучених Штатів Джо Байденом. Він запевнив мене, що Україна ніколи не залишиться наодинці проти агресії Росії", - підсумував Зеленський.

Президент США Джозеф Байден у 50-хвилинній розмові з президентом України Володимиром Зеленським запевнив у підтримці реформ, що проводяться в Україні. Байден підкреслив прихильність його адміністрації активізації стратегічного партнерства з Україною на підтримку боротьби президента Зеленського з корупцією і реалізації програми реформ. Заснованої на спільних демократичних цінностях, які забезпечують справедливість, безпеку і процвітання народу України.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський озвучив результати засідання РНБО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі