середа, 30 жовтня 2019 11:39

Зеленський закликав суспільство поговорити "без лозунгів"

Зеленський закликав суспільство поговорити "без лозунгів"
Зеленський закликав спільно відповідати за інформаційну політику. Фото: president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський закликав суспільство до діалогу для зміцнення інформаційної політики держави.

Про це він заявив на Форумі єдності в Маріуполі.

"Інформаційна політика - наш спільний виклик і відповідальність влади, засобів масової інформації та кожного користувача соціальних мереж. Сьогодні наше інформаційне поле заміноване. Окрім фейків і маніпуляцій, зустрічається гнів, агресія, риторика часом переповнена ненависті...

Усім суспільством нам варто вдихнути-видихнути та поговорити спокійно, без зайвих емоцій і лозунгів", - сказав Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Готовий до повстання" – Ярош звернувся до Зеленського

На лінії фронту на Донбасі розводять сили. Представники ОБСЄ підтвердили, що розведення розпочалося о 12:00 у районі населеного пункту Золоте-4. Президент Володимир Зеленський уже привітав початок цього процесу.

Одна із обов'язкових умов для розведення сил і засобів – дотримання режиму тиші протягом 7 днів. Згідно з Мінськими домовленостями, це має підтвердити місія ОБСЄ. Напередодні штаб ООС повідомив, що бойовики обстрілювали околиці Золотого. Тепер кажуть, що обстріли були не у зоні розведення.

Ввечері під Офісом президента зібралися люди, які виступають проти розведення сил на Донбасі. На акцію "Ні капітуляції" вийшли близько 700 осіб.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський закликав суспільство поговорити "без лозунгів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі