неділя, 06 червня 2021 11:48

Зеленський із Єрмаком возив на шашлик колишніх ведучих каналів Медведчука
9

Фото: zelenskiy_official

Президент Володимир Зеленський у суботу возив журналістів до резиденції "Залісся". Фотографії він виклав в Instagram.

На фото Зеленський робить шашлик, позаду м'ясо на шампурах підносить керівник Офісу президента Андрій Єрмак. На галявині поставили мангали, намет.

"Провів день разом із журналістами напередодні їхнього професійного свята. Цього разу — шашлик, приготований власноруч, чудова погода і, як завжди, дружня атмосфера. Розмова без табу, гострі запитання і мої чесні відповіді. Приємно, що такі зустрічі стали вже гарною традицією", - написав Зеленський.

У Twitter президент опублікував фото, де з ним їдять шашлик Дмитро Гордон, ведучий із телеканалу "Україна" Савік Шустер, колишні ведучі прокремлівських телеканалів, пов'язаних з нардепом від ОПЗЖ Віктором Медведчуком, NewsOne Василь Голованов і "Zik" Наталія Влащенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вау-ефекти і декорації: авторка "Рагу.лі" розібрала пресконференцію Зеленського

У 2019 році Голованов обіцяв телеміст із кремлівськими пропагандистами з "Россия 1". Згодом канал NewsOne заявив про скасування телемосту, а Голованова викликали в СБУ.

 
Анонс тоді озвучував в ефірі кремлівського телеканалу російський пропагандист Дмитро Кисельов.

2 лютого президент Зеленський затвердив рішення РНБО, яким заблокував діяльність трьох телеканалів: "112", NewsOne і ZIK.

Докази антиукраїнської діяльності NewsOne, ZIK і "112" збирали вісім місяців, заявляв секретар РНБО Олексій Данілов.

Торік президент на День журналіста катався із журналістами в резиденції "Залісся" на велосипедах. Катання обійшлося державному бюджету у 41 тис. 530 грн.

Наступного тижня Зеленський призначить нового прессекретаря, повідомляли ЗМІ.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський із Єрмаком возив на шашлик колишніх ведучих каналів Медведчука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі