четвер, 18 лютого 2010 11:23

Бажаючих перебігти до Януковича поменшало

Бажаючих перебігти до Януковича поменшало

Партія регіонів закрила переговори про створення нової коаліції, заявляє екс-регіонал Тарас Чорновіл.

"Там все абсолютно глухо. Янукович закрив ці переговори остаточно", - сказав він у коментарі Ліга.net.

"Наскільки мені відомо, сьогодні в "Нашій Україні" кількість депутатів, що були гарантовані для створення нової коаліції з Партією регіонів, з 34-х скоротилася до 15-ти. Тобто, тема коаліції закрита", - додав депутат.

За словами Чорновола, учасники переговорного процесу будували плани щодо залучення до нової коаліції позафракційних депутатів.

"Ви ж чули ці заяви, що якась фракція позафракційних депутатів повинна з"явитися. Але... всі розуміють, що зі мною на цю тему говорити - зайва справа. Тобто, до мене особисто не підходили", - сказав депутат.

За його словами, "були спроби організувати позапартійну самоорганізацію".

"Я колись сам на цьому наполягав. Потім один з колег позафракційних розробив доктрину, ми підготували певні документи, як це має бути", - розповів Чорновіл.

"Але зараз, коли могла з"явитися авантюра включення позафракційних неконституційним способом до якоїсь нової коаліції, я і Кисельов (екс-регіонал Василь Кисельов) відмовилися від цієї справи", - пояснив він.

Чорновіл вважає, що найближчими днями "буде відновлена в повному обсязі стара "помаранчева" коаліція", і 226 голосів у ній будуть гарантовано.

Зараз ви читаєте новину «Бажаючих перебігти до Януковича поменшало». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

39

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі