понеділок, 15 червня 2015 13:13

Жебрівський хоче повернути довоєнні кордони України на Донеччині

Жебрівський хоче повернути довоєнні кордони України на Донеччині

Новопризначений голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський наголосив, що стратегічна ціль його команди - вихід на довоєнні кордони України на Донеччині.

Про це він розповів у інтерв'ю ВВС Україна, відповідаючи на питання про спорудження фортифікаційних оборонних споруд.

"В принципі, ефективність усіх цих споруд можна оцінити тільки в бою. Дасть Бог, вони нам не знадобляться. Я сподіваюся, до цього не дійде, і ми не будемо відходити на другу лінію, ми навпаки йтимемо вперед, оскільки одна з наших стратегічних задач – це вихід на довоєнні кордони України", - відзначив Жебрівський.

Він також повідомив, що третина таких споруд на Донеччині уже готова, третина буде готова за два тижні, ще третина – приблизно за три тижні.

Нагадаємо, що Порошенко оголосив про призначення Павла Жебрівського головою Донецької облдержадміністрації 11 червня. До того він очолював антикорупційне управління Генеральної прокуратури.

З жовтня минулого року губернатором Донеччини працював Олександр Кіхтенко. У травні отримав догану за затримку з побудовою фортифікаційних споруд на лінії розмежування у зоні АТО. Минулої п'ятниці уряд подав президентові клопотання про його звільнення.

Зараз ви читаєте новину «Жебрівський хоче повернути довоєнні кордони України на Донеччині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі