пʼятниця, 08 червня 2012 11:08

Заступник міністра МВС Захарченка відмовчується перед депутатами про побиття людей на мітингу

Заступник міністра МВС Захарченка відмовчується перед депутатами про побиття людей на мітингу
Опозиція вимагає розібратися із побиттям людей на мітингу під ВР у вівторок. Фото: gazeta.ua

Опозиція хоче знати, хто із керівництва міністерства внутрішніх справ давав розпорядження під час мітингів під Верховною Радою у вівторок.

Про це виступаючи у парламенті, сказала "бютівка" Олена Шустік.

За її словами, у вівторок працівники правоохоронних органів "виконували функцію спецпідрозділу Партії Регіонів" зокрема, охороняли прихильників регіоналів і спеціально для них перекрили дорогу на вулиці Грушевського.

Депутат наголосила, шо представники міліції "травили опозицію сльозогінним газом" та били людей.

Шустік поцікавилася у спікера Володимира Литвина чому сьогодні на годині запитань  до уряду у Верховній Раді відсутній міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко. На що голова Верховної Ради проінформував, що той задіяний у заходах щодо підготовки до чемпіонату з футболу "Євро-2012".

Він надав слово для відповіді першому заступнику міністра внутрішніх справ Сергію Черних.

Однак той не зміг чітко відповісти на запитання Шустік, він зробив вигляд що взагалі не чує того, що викрикує опозиція. Після того Литвин, скориставшись паузою, запросив на парламентську трибуну для доповіді міністра закордонних справ Костянтина Грищенка.

Зараз ви читаєте новину «Заступник міністра МВС Захарченка відмовчується перед депутатами про побиття людей на мітингу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі