вівторок, 23 серпня 2011 15:03

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Захист Тимошенко наполягає на відводі Кірєєва, але той не згоден

Захист Тимошенко наполягає на відводі Кірєєва, але той не згоден

На засіданні Печерського суду Києва суддя Родіон Кірєєв продовжив зачитувати матеріали справи проти екс-премєр-міністра України Юлії Тимошенко щодо газових контрактів з РФ у 2009 році.

Перед тим Кірєєв зачитав клопотання захисту про зміну запобіжного заходу для Тимошенко і сказав, що воно буде розглянуте пізніше і винесеться на обговорення.

Суддя також зачитав заяву захисту про його відвід, та залишив її без задоволення.

У свою чергу, адвокат Тимошенко Микола Сірий заявив, що питання відводу судді актуальне, тому що Кірєєв не надав відповідно часу для підготовку екс-прем'єра.

Також адвокат наголосив, що Кірєєв так і не вирішив у повному обсязі питання про обстеження лікарем Тимошенко та безпідставно видалив її адвоката Миколи Титаренка.

Як повідомлялося раніше, сьогодні розпочалося чергове судове засідання у справі екс-прем'єр-міністра, лідера партії "Батьківщина" Тимошенко.

На засіданні відсутні адвокат Юрій Сухов, чоловік і донька Тимошенко. Екс-прем'єр зазначила, що захист готовий розглядати справу без них, тому що зацікавлений у тому, щоб якомога швидше закінчився "судовий абсурд".

Зараз ви читаєте новину «Захист Тимошенко наполягає на відводі Кірєєва, але той не згоден». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі