четвер, 12 липня 2018 10:05

Закон про євробляхи важливо розглянути до осені - Южаніна

Закон про євробляхи важливо розглянути до осені - Южаніна
Якщо сьогодні законопроекти про автомобілі з єврономерами не розглянуть, то питання відкладеться до осені. Фото: gordonua.com

За словами народного депутата України Ніни Южаніної, закон про євробляхи необхідно сьогодні розглянути у Верховній Раді. Якщо сьогодні законопроекти про автомобілі з єврономерами не розглянуть, то питання буде відкладене до осені.

Про це заявила народний депутат України Ніна Южаніна, повідомляє UMN.

"Сьогодні ми можемо розглядати тільки в першому читанні. Це вже буде означати, що всі власники таких автомобілів мали б готуватися до розмитнення та приводити у відповідний технічний стан автомобілі для проходження реєстрації. Якщо ми зараз не розглянемо у першому читанні, ми будемо чекати справді осені. Так втратимо час, щоб у нормальний літньо-осінній період провести всі процедури", - пояснила Южаніна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власники євроблях заблокували центр Києва

Комітет з питань податкової та митної політики пропонував 12 липня винести на розгляд Верховної Ради законопроекти, на ухваленні яких наполягають власники євроблях.

Зараз ви читаєте новину «Закон про євробляхи важливо розглянути до осені - Южаніна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі