четвер, 09 березня 2017 11:59

"Захарченко поїде в Росію з мільярдами, а бабця що буде робити з 3 рублями?" - Кравчук

"Захарченко поїде в Росію з мільярдами, а бабця що буде робити з 3 рублями?" - Кравчук
"Вбивають ті, хто хоче поширити ідеологію "русского мира" - Леонід Кравчук. Фото: УНІАН

Україні потрібно посилити контрпропаганду щодо непідконтрольних територій Донбасу. Щоб тамтешні жителі розуміли - по іншу лінію фронту жити краще.

Про це заявив перший президент Леонід Кравчук в інтерв'ю "Обозреватель".

"Ці "паспорти", які ввели. Захарченко ж не постраждає, візьме "паспорт" і поїде в Росію з мільярдами. Якась бабця теж може так вчинити, але що вона там робитиме з 3 рублями? Ті, хто зараз плескають у долоні, що отримали можливість, ще не розуміють, що для початку їм потрібні гроші, щоб нею скористатися.

Маємо справу на Донбасі з людьми без честі і совісті, які рано чи пізно можуть викинути якийсь фортель. Тому українській владі варто думати заздалегідь, що робити у такому випадку, забезпечувати собі місце для маневру.

Вони (місцеві жителі, які підтримують російських терористів. - Gazeta.ua) не сприймають Україну. Але тут є один важливий момент. Вони її не сприймають не від народження, а від того, що їм в голову вбила цю ідею російська пропаганда. Їх настільки нашпигували ненавистю до України, що вони не сприймають українську владу, вважаючи її злочинною.

Кинути їх зовсім буде несправедливо з усіх точок зору, тому що не в усьому вони винні. Винні ті, хто сидять в Кремлі і ті, кого прислали звідти, а вони є заручниками. Тому нам потрібно більше терпіння. Але це зовсім не означає, що ми повинні поступатися.

Зараз треба посилити контрпропаганду. Зробити все, щоб донести до людей хоч одну позитивну думку, щоб вони знали або почули, що є така територія поруч із ними, де люди живуть інакше. І вони можуть жити там, де їх не ґвалтуватимуть і не вбиватимуть. Що не українська армія їх вбиває, а вбивають ті, хто хоче поширити ідеологію "русского мира" на всю нашу територію. Придумати щось інше.

Потрібен час, щоб вони прийшли в себе, відчули. Ми повинні зробити все, щоб вони не залишилися безробітними, щоб працювали заводи і фабрики. Незалежно від того, чи вони належать Рінату Ахметову, чи ще комусь. Тому зараз потрібно підтримувати того, хто може допомогти людям організувати роботу, дати їжу і допомогу", - сказав Кравчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ ліквідували ворожого снайпера

Російська Федерація визнала дійсними на своїй території документи, що посвідчують особу, а також реєстраційні знаки транспортних засобів, видані так званими Донецькою і Луганською народними республіками. Відповідний указ підписав президент Росії Володимир Путін 18 лютого.

Сбербанк почав обслуговувати клієнтів з фейковими паспортами.

Зараз ви читаєте новину «"Захарченко поїде в Росію з мільярдами, а бабця що буде робити з 3 рублями?" - Кравчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі