середа, 03 квітня 2013 01:02

За таке голосування в минулій Раді була б політикам "обструкція на фракції" - Міщенко про київські вибори

За таке голосування в минулій Раді була б політикам "обструкція на фракції" - Міщенко про київські вибори
Сергій Міщенко. Фото: apexstar

Позафракційний депутат Сергій Міщенко переконаний, що опозиція добре спрацювала 2 квітня, провівши акцію, заблокувавши Раду у відповідь на голосування по київським виборам.

Про це він заявив в ефірі "5 каналу".

Міщенко наголосив, що опозиція зробила все, що змогла. "Вони вивели людей, хоча це треба було зробити ще два тижні тому, - наголосив він. – Опозиція спрацювала на сто відсотків, ну на 99,9, але вони зробили все можливе, вивівши тисячі людей. Десять тисяч людей вийшло, а також вони трибуну заблокували. І якщо вони достоять до кінця, і будуть вибори в місті Києві, то це буде перемога, як із персональним голосуванням".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонали" вирішили всіх перевірити на "вошивість" – Чорновіл про референдум щодо розпуску Ради

Водночас, він зауважив, що в парламенті минулого скликання була більш серйозна підготовка до голосування, особливо щодо суспільно важливих питань. "В минулій Раді носили папірець, відмічали кожного, хто буде, і обдзвонювали їх. Тобто готувалися до ключових питань дуже ретельно, і не дай Бог, ти не прийдеш на це питання, то це буде тобі обструкція на фракції", - підкреслив політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прихильники опозиції та "Молоді регіони" одночасно пікетували Верховну Раду

Нагадаємо, 2 квітня парламент провалив голосування за постанову, яка була проголосована в першому читанні 21 березня, про призначення мера Києва і депутатів Київради, як того пропонувала Партія регіонів.

Зараз ви читаєте новину «За таке голосування в минулій Раді була б політикам "обструкція на фракції" - Міщенко про київські вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі