понеділок, 25 січня 2021 12:05

За призначення Вітренка депутати візьмуться вдруге

За призначення Вітренка депутати візьмуться вдруге
Уряд призначив Вітренка в. о міністра енергетики торік у грудні. Фото: @minenergoUkraine

Більшість фракції "Слуга народу" підтримає призначення в.о. міністра енергетики Юрія Вітренка першим віцепрем'єром. Про це заявив голова Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики, нардеп від "Слуги народу" Данило Гетманцев.

"Це питання розглядатиметься на фракції "Слуги народу" сьогодні о 18:00. Найімовірніше, в парламенті. Чи провалять призначення Вітренка? На це питання важко відповісти. Думаю, більшість фракції його підтримає", – цитує Гетманцева LB.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шмигаля і Степанова поки що не чіпатимуть. Щоб вони зібрали якнайбільше негативу" - "слуги"

Гетманцев додав, що до Вітренка є запитання.

"Сьогодні ввечері на фракції спробуємо на них відповісти. А проте питання з газом та тарифами виконуючому обов`язків міністра енергетики вдалося вирішити. Це позитивно. Тому прогнозую, що буде підтримка цієї кандидатури", – сказав нардеп.

18 грудня Верховна Рада не призначила колишнього виконавчого директора Нафтогазу Юрія Вітренка на посаду міністра енергетики. За його кандидатуру проголосували 186 нардепів з 226 необхідних.

Зараз ви читаєте новину «За призначення Вітренка депутати візьмуться вдруге». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі