понеділок, 23 жовтня 2006 16:49

Волков: Ющенко вступив у каструлю з лайном через Зінченка

 

Екс-депутат Олександр Волков вважає абсурдним призначення Олександра Зінченка на посаду радника Президента.

- Це призначення абсурдне, більш того – дурне, незалежно від того, хто ухвалював це рішення, - сказав Волков в інтерв"ю УНІАН.

- Не тому, що Зінченко хороший або поганий. Справа в іншому: Зінченко рік тому виступив із заявами про корупцію у вищих ешелонах влади і найближчому оточенні Президента. Цією заявою фактично було вбито перший кілок для розколу "Нашої України" і відправки уряду у відставку, - зазначив екс-депутат.

На його думку, призначивши Зінченка своїм радником, Ющенка "в черговий раз вступив у каструлю з лайном".

Волков також вважає, що найближчим часом відбудеться кінцевий розкол "Нашої України".

- Все свідчить про те, що ця політична сила на ладан дише, у неї агонія. Вона розсиплеться на дрібні шматочки, частина її приєднається до Юлії Володимирівни, це, передусім, Рух, можливо, команда Катеринчука, якась частина буде зорієнтована на вступ до "Регіонів", і залишиться ситуативне болото, яке буде час від часу підключатися при голосуванні коли до тих, коли до інших, - сказав Волков.

- Абсолютно переконаний, що самостійної дієздатної опозиції зі шматків "Нашої України" не вийде, - додав він.

За словами колишнього нардепа, у ситуації, що склалася у партії, винен Президент Віктор Ющенко і лідер "Нашої України" Роман Безсмертний.

- Безсмертний заслабкий, а президент виявився ще слабшим. Звідси шарахання "Нашої України" то в бік Тимошенко, то до "Регіонів", - вважає Волков, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Волков: Ющенко вступив у каструлю з лайном через Зінченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі