субота, 13 січня 2018 06:20

Військові заперечили інформацію про використання Javelin

Військові заперечили інформацію про використання Javelin
ЗСУ не використовує американську зброю. Фото: РБК

Українські військові спростували інформацію, що з'явилася в ЗМІ про початок підготовки операторів протитанкових ракетних комплексів Javelin виробництва США.

Як повідомив керівник прес-служби Національної академії Сухопутних військ Збройних сил Антон Миронович, зараз ще тільки йде дискусія про те, як організувати таку підготовку, інформує Радіо Свобода.

При цьому він підкреслив, що в даний момент не існує вказівок по організації таких заходів, і самого цього озброєння в Україні ще немає.

За словами Мироновича, найближчим часом до України прибудуть 250 військовослужбовців з США, але в програмі підготовки, яка запланована з ними, немає мовної підготовки, про яку повідомляють засоби масової інформації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Укроборонпром" продав озброєння на рекордну суму

Спікер не виключив, що така підготовка може початися найближчим часом, якщо про це надійде вказівка.

Раніше з'явилася інформація, що в Збройних силах України розпочинають підготовку розрахунків американських протитанкових ракетних комплексів Javelin.

Зараз ви читаєте новину «Військові заперечили інформацію про використання Javelin». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі