понеділок, 21 листопада 2011 12:13

У Львові чорнобильців випхали із Пенсійного фонду

У Львові чорнобильців випхали із Пенсійного фонду

"Чорнобильці" і активісти Всеукраїнської акції "Вперед!" увійшли до Головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області, незважаючи на заблокований вхід.

Про це повідомив один з лідерів Всеукраїнської акції "Вперед!" Руслан Секела.

За його словами, в понеділок, коли перші учасники акції протесту прийшли до будівлі Пенсійного фонду, їх силою виштовхали на вулицю працівники установи і правоохоронці, а двері закрили колодкою.

"Ми сьогодні бачимо, що керівництво Пенсійного фонду вигнало "чорнобильців" і ліквідаторів, більшість з яких хворі люди, на мороз. Вони свідомо створили пікетникам нелюдські умови, щоб відбити будь-яке бажання відстоювати свої права", - розповів Секела.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донецькі чорнобильці обурені: жоден "регіонал" до них не прийшов

Він зазначив, що представники влади обмежили доступ до державної установи, яке мало б захищати громадян, а не боротися з ними.

Як повідомлялося, 18 листопада до "чорнобильцям", які пікетують Пенсійний фонд, приєдналися активісти Всеукраїнської акції "Вперед!".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Львівські чорнобильці готові безстроково голодувати

Тим часом, "чорнобильці" у Донецьку продовжують голодування, вимагаючи від влади виконання їхніх вимог.

Зараз ви читаєте новину «У Львові чорнобильців випхали із Пенсійного фонду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі