четвер, 01 березня 2018 16:13

Разом зі створенням Антикорупційного суду РПЛ вимагатиме ухвалення закону про імпічмент президента - нардеп Рибалка

Разом зі створенням Антикорупційного суду РПЛ вимагатиме ухвалення закону про імпічмент президента - нардеп Рибалка
Нардеп Сергій Рибалка каже, що для ефективної боротьби з корупцією треба ухвалити закон про імпічмент. Фото: kp.ua

Фракція Радикальної партії підтримує створення Антикорупційного суду, хоча й має поправки до законопроекту. При цьому РПЛ вимагає ухвалення закону про імпічмент президента та про створення тимчасових слідчих комісій парламенту.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав народний депутат Сергій Рибалка.

"Перший крок до створення Антикорупційного суду зроблений - прийняли за основу відповідний законопроект. Фракція Радикальної партії у повному складі проголосувала "за". Хоча у нас є досить багато зауважень до президентського проекту, які ми подаватимемо у вигляді поправок. Ми наполягатимемо на їхньому врахуванні під час доопрацювання до другого читання",- написав він.

При цьому, за його словами, для ефективної боротьби з корупцією треба також ухвалити закон про імпічмент.

"Наша фракція Радикальної партії також вимагає ухвалення закону про імпічмент президента та про створення тимчасових слідчих комісій парламенту, щоб боротьба з корупцією не була фіктивною, а носила системний характер", - зазначив Сергій Рибалка.

Зараз ви читаєте новину «Разом зі створенням Антикорупційного суду РПЛ вимагатиме ухвалення закону про імпічмент президента - нардеп Рибалка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі