середа, 29 серпня 2012 14:54

Влада повинна брати від людей ідеї і звітувати за свої дії - Мельник

Народний депутат Петро Мельник зустрівся з громадськими організаціями Ірпінського регіону та Києво-Святошинського району.

У рамках круглого столу, де влада та громадськість обговорили ряд проблем "третього сектору" - відсутність розуміння важливості партнерства з боку держави; низький рівень залучення громадян до організованої громадської активності; відсутність економічних передумов та належних правових засад діяльності громадських організацій тощо.

"Усі ми маємо усвідомлювати необхідність діалогу влади та громади. Адже влада має брати від людей ідеї, вирішувати найактуальніші проблеми, звітувати за свої дії. Громадяни ж — бачити втілення їхніх ідей, відчувати свою захищеність і впливовість. Започаткований нами соціально-науковий проект дозволить за допомогою круглих столів досягти взаємодії у питаннях розвитку кожного населеного пункту", — наголосив Петро Мельник.

Наприкінці зустрічі учасники круглого столу прийняли резолюцію, якою запропонували: створити Робочу групу у складі голів громадських рад, керівників громадських організацій та представників органів виконавчої влади з метою посилити вплив громадськості на діяльність органів влади та підвищити активність громадян; робочій групі підготувати регламент її діяльності і план дій; щоквартально проводити зустрічі Петра Мельника з головами громадських рад та активними представниками громадських організацій Києво-Святошинського району та Ірпінського регіону з метою залучення спільноти до діалогу щодо формування та реалізації державної і регіональної політики.

Зараз ви читаєте новину «Влада повинна брати від людей ідеї і звітувати за свої дії - Мельник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі