пʼятниця, 02 березня 2018 11:45

"Вистачає на життя" - Янукович розповів про гроші

"Вистачає на життя" - Янукович розповів про гроші
Екс-президенту Віктору Янукович вистачає на життя в Росії. Фото: 112.ua

Утікачу, екс-президенту Віктору Януковичу вистачає грошей на життя в Росії.

Про це він сказав на прес-конференції.

На питання журналістки, за що він живе, екс-президент відповів: "Мені ніхто не заздрить сьогодні. Ви в це вірите? Ніяких моїх грошей, Януковича, ні в одному банку світу немає ... Їх не знайшли. Як кажуть, в темній кімнаті шукати чорну кішку марно".

"А за рахунок чого я живу? У мене є сім'я, є син - молодий, здоровий чоловік. Я живу з сім'єю. Як кажуть: я ваші гроші не рахую і ви не рахуйте мої. Мені вистачає на життя", - заявив він і додав: "Не можу сказати, що всім задоволений".

"Мені дуже важко, дуже боляче", - додав Янукович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В стилі кремлівської пропаганди: Янукович у Москві згадав про "кривавих" Кличка і Тягнибока

Віктор Янукович утік з України 23 лютого 2014 року. Відтоді живе в Росії. Екс-президента обвинувачують у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України, державній зраді, пособництві РФ. Йому загрожує довічне ув'язнення.

Торік держава використала близько 14 млрд грн із 29,5 млрд грн, отриманих від конфіскації коштів з рахунків екс-президента Віктора Януковича та його оточення.

Судовою експертизою встановлено, що режим Януковича завдав державі збитків в розмірі близько $40 млрд.

Зараз ви читаєте новину «"Вистачає на життя" - Янукович розповів про гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі