пʼятниця, 13 жовтня 2017 13:32

Вілла в Анталії, два готелі у Відні - журналісти показали, як живе суддя Вищого господарського суду

Вілла в Анталії, два готелі у Відні - журналісти показали, як живе суддя Вищого господарського суду
ЗМІ підозрюють суддю Вищого господарського суду Артура Ємельянова у приховуванні елітної нерухомості за кордоном. Фото: radiosvoboda.org

Суддя Вищого господарського суду Артур Ємельянов міг вдатися до фіктивного розірвання шлюбу, аби приховати елітне майно за кордоном. Про це повідомляє програма "Схеми".

Журналістам вдалось отримати інформацію про факти багаторазового спільного відпочинку Артура та Світлани Ємельянових вже після розірвання шлюбу.

25 грудня 2014 року, через місяць після розлучення, вони вилетіли із аеропорту "Бориспіль" на новорічний відпочинок до Відня – із заїздом до Берліна та Амстердама. Їхній виліт з України та повернення одним рейсом зафіксований у базі даних про перетин кордону.

Журналісти виявили ще кілька спільних перельотів колишнього подружжя протягом 2015-2016 років. Два роки тому пара також разом літала до Женеви у Швейцарію на святкування дня народження Артура. Ще через кілька місяців – на відпочинок до Стамбула, звідки Ємельянови повернулися до Києва одним рейсом. А влітку 2016-го розлучені Артур та Світлана літали одним рейсом до турецької Анталії. Про це також свідчать дані про перетин кордону.

Світлана Ємельянова володіє елітною нерухомістю за кордоном. Йдеться про віллу в Анталії та апартаменти у Дубаї, два готелі у Відні, а також німецьку фірму, яка керує трьома готелями у Франкфурті-на-Майні, йдеться в розслідуванні.

У жовтні 2017 року журналісти зустріли Артура Ємельянова у Відні біля будинку, в якому, за офіційними документами, апартаменти винаймає Світлана. Однак суддя спілкуватися із журналістами не захотів, лише коротко відповів, що приїхав на весілля сина, яке дійсно відсвяткували наступного дня у старовинному австрійському палаці Тальгайм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко пояснив, чому процвітає корупція в країні

Суддя Вищого господарського суду України Артур Ємельянов є фігурантом кримінального провадження про незаконне втручання в діяльність судових органів. Однак досі розгляд справи по суті до суду не дійшов. Водночас начальник Департаменту спеціальних розслідувань ГПУ Сергій Горбатюк повідомив, що провадження щодо Ємельянова готується до завершення. Зараз, за його словами, формуються докази.

Зараз ви читаєте новину «Вілла в Анталії, два готелі у Відні - журналісти показали, як живе суддя Вищого господарського суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі