субота, 05 лютого 2011 16:24

Відставку Черновецького назвали віртуальною

Відставку Черновецького назвали віртуальною

Відставка Леоніда Черновецького має віртуальний характер.

Таку думку в коментарі кореспонденту Gazeta.ua висловив політолог Володимир Фесенко.

"Ніби-то заява є – це інформаційний факт. Але її ніхто насправді не бачив, чи вона існує. Тому я дуже обережно ставлюся до цієї інформації", - зазначив він.

За словами експерта, голова КМДА Олександр Попов і його команда хочуть повернути активи, які забрали люди з команди Леоніда Черновецького.

"Тому й тиснуть на цю його команду. Зокрема, через інструменти карних справ", - наголосив він.

Водночас, додав політолог, не виключено, що можлива заява Черновецького – це шантаж влади з його боку.

"Бо якщо він йде з посади, треба буде проводити вибори міського голови. Але на сьогодні нова київська влада не готова до них. Рейтинг Попова зростає, але він не настільки високий, щоб гарантувати йому перемогу на виборах. Тому це ризиковано", - підкреслив Фесенко.

Нагадаємо, заступник голови Верховної Ради Микола Томенко заявив, що мер Києва Леонід Черновецький написав заяву про відставку.

Таким своїм кроком міський голова нібито хоче показати, що "нова влада не виконує своїх обіцянок відносно його оточення й застосовує карне переслідування", додав політик.

Водночас, віце-спікер висловив сумнів із приводу можливості проведення дострокових виборів у Києві.

Як відомо, після призначення Попова заступником голови КМДА, Черновецький самоусунувся від влади. Столичні мешканці не бачили обраного мера вже більше, ніж півроку.

Зараз ви читаєте новину «Відставку Черновецького назвали віртуальною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі