пʼятниця, 19 квітня 2019 09:37

Відкрила банківський рахунок: Надія Савченко готується до парламентських виборів

Відкрила банківський рахунок: Надія Савченко готується до парламентських виборів
riafan Надія Савченко готується до парламентських виборів

Нардеп Надія Савченко братиме участь у парламентських виборах восени 2019-го.

"Якщо Надія заявила про зміну політичної системи, її за це запроторили за ґрати, але її розтягнули на цитати і не цитував тільки лінивий, то, я думаю, це якісна програма", — сказала сестра Віра Савченко в ефірі програми "Нині вже" на Громадському.

За її словами, вже відкритий банківський рахунок політичної сили, з якою Савченко піде на вибори.

"Рахунок партії був відкритий за добу, а якщо точно о 19:20 — до кінця банківського робочого дня", — зазначила сестра депутатки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Савченко може стати "гарячою картоплею", яку всі від себе відкидатимуть

У Верховній Раді зареєстрували законопроект, який передбачає зниження кошторисного бар'єру для партій, який зараз складає 4,9 млн грн.

"Вони українцям кинули, що ми знижуємо відсотковий бар'єр, а про кошторисний вони нічого не сказали. А гроші у них усіх є. Законопроект зареєстрований, сподіваюся, знайдуться охочі за нього голосувати в Раді, а далі будемо діяти", — сказала Віра Савченко.

Народного депутата Надію Савченко випустили із СІЗО. Суд Броварського району Київської області постановив, що Савченко може вийти на свободу, оскільки у ніч на 16 квітня минав термін її утримання під вартою. Так само звільнили й колишнього керівника Центру звільнення полонених "Офіцерський корпус" Володимира Рубана.

Їх підозрюють у підготовці замаху на життя президента, прем'єр-міністра, членів уряду, народних депутатів, повалення конституцій­ного ладу. Вони нібито змовилися з ватажками ДНР Олександром Захарченком та Олександром Тимофєєвим. Після того, за версією слідства, в окупованих Макіївці, Горлівці й Донецьку купили зброю.

Зараз ви читаєте новину «Відкрила банківський рахунок: Надія Савченко готується до парламентських виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі