четвер, 24 грудня 2020 14:13

ВАКС відклав обрання запобіжного заходу Татарову

ВАКС відклав обрання запобіжного заходу Татарову
Після зміни підслідності справи Татарова прокурорів немає в ЄРДР. Фото: "Уніан"

Вищий антикорупційний суд до понеділка оголосив перерву в судовому засіданні щодо обрання запобіжного заходу заступникові голови ОП Андрія Єрмака Олегу Татарову.

Засідання перенесли на 12:30 28 грудня, пише "Радіо Свобода".

Відкласти засідання попросила прокуратура, щоб підтвердити свої повноваження.

Після зміни підслідності справи Татарова прокурорів немає в ЄРДР. За словами представників САП, групу прокурорів ще не призначили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Татаров прийшов до Вищого антикорупційного суду попри передачу справи СБУ

18 грудня в НАБУ заявили, що повідомили Татарову про підозру в хабарництві у справі щодо квартир Національної гвардії.

За даними директора відомства Артема Ситника, Татаров, будучи юристом Укрбуду, разом з власником компанії Максимом Микитасем дав хабар у вигляді паркомісця експерту Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС за заниження вартості житлового комплексу з 81 до 7 млн грн.

Ситник розкрив деталі епізоду по Татарову після того, як генпрокурорка Ірина Венедіктова несподівано змінила групу прокурорів у справі Микитася, через що заступнику голови ОП не встигли вручити підозру.

Провадження, у якому фігурує заступник голови Офіса президента Олег Татаров, передали з Національного антикорупційного бюро до Служби безпеки України.

Зараз ви читаєте новину «ВАКС відклав обрання запобіжного заходу Татарову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі