четвер, 30 травня 2019 17:50

Вакарчук дав обіцянку щодо роботи в Раді

Вакарчук дав обіцянку щодо роботи в Раді
Вакарчук заявив, що його депутати не будуть кнопкодавами. Фото: "Радіо Свобода"

Лідер партії "Голос" Святослав Вакарчук заявив, що депутати від його партії обов'язково голосуватимуть персонально.

"Ми точно ніколи не будемо продавати свої голоси. Не будемо бігати, як піаністи, по рядах. Святослав Вакарчук може пообіцяти, що кнопкодавів не буде", - заявив він в інтерв'ю Liga.

Вакарчук висловився за можливість змінити регламент Ради для ухвалення рішень не 226 голосами, а від кількості присутніх нардепів.

"Партія виробляє ідею щодо цього", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вакарчук розповів про фінансування своєї партії

Цей підхід дозволить виключити дилеми, коли депутати-члени міжнародних організацій повинні одночасно перебувати і в ВР, і у відрядженнях за кордоном.

"Уявіть, що ви депутат партії "Голос" і член міжнародного комітету. Ви зараз у ПАРЄ. І ви в ситуації, коли в парламенті голосування за дуже важливий закон. Наприклад, закон про мову. І в ПАРЄ теж проходить важливе голосування щодо санкцій проти Росії. Ви повинні бути в двох місцях", - пояснив Вакарчук.

Лідер партії "Голос" Святослав Вакарчук пропонує волонтерам ставати членами списку й кандидатами в народні депутати в округах. Про це він заявив у відеозверненні.

Зараз ви читаєте новину «Вакарчук дав обіцянку щодо роботи в Раді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі