понеділок, 01 листопада 2021 09:42

У "Слузі народу" анонсували "гарячий" політичний сезон

У "Слузі народу" анонсували "гарячий" політичний сезон
Корнієнко прокоментував зниження рейтингу "Слуги народу". Фото: Сергій Старостенко

Із середини січня почнеться "гарячий" політичний сезон.

Про це сказав перший віцеспікер, голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко в інтерв'ю "Суспільне".

"Сподіваємося, що не буде підстав запроваджувати локдаун. А далі вже фактично з середини січня почнемо політичний сезон. Він знову буде гарячий, тому що будуть перевибори, довибори. На окрузі Антона Полякова покійного.

І, можливо, якісь будуть місцеві вибори, в нас там пішов у відставку мер Запоріжжя, сталася трагедія у Кривому Розі, тобто є передумови для місцевих виборів", - сказав Корнієнко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Довибори до Ради: по двох округах лідирує "Слуга народу"

Щодо зниження рейтингу президентської партії, то "слуга" сказав: "Це не вперше відбувається, якщо хтось слідкує за політичним процесом, минулої осені також було коригування".

"Пов'язано теж було з медійними маніпуляціями, атаками навколо місцевих виборів спочатку, потім навколо тарифної історії. Потім до весни ми побачили, що рейтинг стабілізувався, а потім навіть пішов угору.

Чи є це там якимись підставами робити далекоглядні висновки - я їх поки що не робив. Давайте чекати ще інших опитувань з одного боку, з іншого - слідкувати за ситуацією. Ще в нас є листопад - місяць проміжний, а потім вже грудень - починаються свята. Люди менше думають про політику, більше думають про те, як провести Новий рік", - заявив Корнієнко.

Народний депутат з групи "Партія "За майбутнє" Антон Поляков помер у Києві в ніч проти 8 жовтня. У його крові виявили алкоголь і метадон.

29 жовтня ЦВК призначила вибори у 206-му окрузі в Чернігові, по якому обирався Поляков. Вибори відбудуться 27 березня наступного року.

Зараз ви читаєте новину «У "Слузі народу" анонсували "гарячий" політичний сезон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі