вівторок, 18 червня 2013 12:36

В ПР запевнили, що Мярковський не був п'яним, йому просто стало погано

В ПР запевнили, що Мярковський не був п'яним, йому просто стало погано
Фото: svit24.net

Перший заступник міністра фінансів Анатолій Мярковський не був п'яним, йому просто стало погано.

Про це сказав нардеп-"регіонал" Володимир Макеєнко.

Він розповів, що Мярковському після інциденту викликали лікаря. Натомість, в опозиції продовжують наполягати, що чиновник прийшов звітувати до Ради у нетверезому стані.

- "Коли він ледве намагався зв'язати слова в речення, то це означає, що людина, або смертельно втомлена, або перебуває під впливом якихось факторів. Мій висновок: звіту про виконання Держбюджету не було, а прийшов п'янючий заступник міністра. Після оголошення цього факту він втік, тримаючись за крісла, і не маючи можливості навіть самостійно пересуватися. Я не думаю, що заступник міністра має бути менш дисциплінованим, ніж звичайний водій", - сказав "свободівець" Ігор Швайка, який і виявив міністра в такому стані.

- "Ви самі зробили свій висновок, - втрутився Макеєнко. — Мярковський — єдиний професіонал в Україні".

"Так, який може говорити про Бюджет у п'яному вигляді", - відповів "свободівець".

"Ви не експерт. Я підійшов до нього, і він почав пити пілюлі і воду. Людина викликала нашого лікаря ВР, і той почав міряти тиск. Людині стало погано. То звичайне явище", - зауважив "регіонал".

"Це обличчя Партії регіонів, із їхнім урядом, який п'янючий ходить до ВР", - сказав Швайка.

Макеєнко запевнив, що наразі, "регіонали" проситимуть заступника міністра вийти до трибуни, аби всі побачили, що все добре. У свою чергу лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк сказав, що опозиція наполягатиме, щоби до Ради прийшов сам міністр фінансів.

Зараз ви читаєте новину «В ПР запевнили, що Мярковський не був п'яним, йому просто стало погано». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі