четвер, 23 вересня 2021 02:16

У посольстві США відреагували на обстріл автівки Шефіра

У посольстві США відреагували на обстріл автівки Шефіра
Невідомі обстріляли автомобіль першого помічника президента Сергія Шефіра. Фото: УП

Посольство США в Україні засудило напад на першого помічника президента Сергія Шефіра.

"Ми долучаємось до тих, хто засуджує напад, який стався сьогодні під Києвом на першого помічника президента України Сергія Шефіра і сподіваємось на швидке розслідування інциденту, щоб притягнути винних до відповідальності. Кримінальне насильство, у тому числі з політичною метою, ніколи не може бути виправданим. Бажаємо пораненому водію швидкого та повного одужання", йдеться у повідомленні посольства США в Україні у Twitter.

Сам Зеленський вважає напад на Шефіра ціною змін в державі та реформ. "На першого помічника президента України здійснено замах, 12 пострілів, 3 влучили у водія. Ось вам ціна змін в державі, ось вам ціна реформ", - сказав він під час виступу на Генасамблеї ООН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Відповідь олігархів? Не смішіть" - мережі гудуть про обстріл авто помічника Зеленського

Вранці 22 вересня обстріляли автомобіль першого помічника президента Сергія Шефіра. Це сталося по дорозі між селами Лісники й Ходосівка у Київській області.

Невстановлені особи, за попередніми даними, з автоматичної зброї калібру 7,62 здійснили близько 10 пострілів. Поранили водія.

Офіс президента пов'язав замах на Шефіра з деолігархізацією.

Зараз ви читаєте новину «У посольстві США відреагували на обстріл автівки Шефіра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі