пʼятниця, 04 листопада 2011 15:42

В останніх штурмах ВР побачили інтриги Азарова та Льовочкіна

В останніх штурмах ВР побачили інтриги Азарова та Льовочкіна

Штурми будівлі Верховної Ради, які почастішали останнім часом, є наслідком інтриг між Кабінетом міністрів та Адміністрацією президента.

Таку думку у коментарі Gazeta.ua висловив лідер партії "Братство" Дмитро Корчинський, відповідаючи на запитання, чим може завершитись такий розвиток подій.

"На жаль, поки що нічим. Тому що всі штурми були "опущенієм" міліціонерів. Тут особливо ніхто не пручався штурмовикам Верховної Ради", - зауважив Корчинський.

На його думку, у цих подіях відчуваються інтриги між Кабміном та Адміністрацією президента.

"Але, з іншого боку, це - чудовий приклад для інших. Дехто приймає це за чисту монету і, може, захоче повторити", - додав політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Паркан під Радою втретє не витримав протестів

Водночас, говорячи про те, чи матимуть надалі успішний результат лише ті акції, в яких люди стоять за ідею, а не за якусь політичну особистість чи 200 грн, Корчинський зазначив: "Жодному політологу не вдасться розпізнати, де саме люди стоять за ідею, а де - за гроші чи яку-небудь особистість. У політиці усі ідеї персоніфіковані. Не буває ідей окремо від носія. Тобто якщо ми за Леніна, то значить ми і за комунізм. А ось так просто розділити Леніна і комунізм не вдасться", - пояснив Корчинський.

"Так само, якщо ми - за помсту, значить ми - за Юлю. Розділити це неможливо, тому подібні заяви політологів - це пустопорожнє моралізаторство", - резюмував він.

Зараз ви читаєте новину «В останніх штурмах ВР побачили інтриги Азарова та Льовочкіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі