пʼятниця, 30 квітня 2021 15:44

В Офісі президента підтвердили звільнення Мендель

В Офісі президента підтвердили звільнення Мендель
Президент Зеленський призначив Мендель прессекретарем позаторік у червні. Фото: Getty Images

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк підтвердив звільнення Юлії Мендель із посади прессекретарки президента.

Подоляк розповів, що Мендель ще виконує обов'язки речниці — "тимчасово, поки завершуються процеси реорганізації комунікаційної роботи ОП", пише "Бабель"

Після чого вона зосередиться на "роботі із взаємодії з іноземними ЗМІ" і "буде ефективною" як радниця з міжнародних комунікацій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 скандалів, які трапилися за два роки президентства Зеленського

"Ухвалили рішення про посилення конкретних комунікаційних напрямків, у звʼязку з чим Мендель зосередиться на роботі із взаємодії з іноземними ЗМІ.

Сьогодні комунікації ініціатив президента для зовнішніх споживачів потребують значного посилення. Юлія Володимирівна має відмінні звʼязки в цьому секторі медійної спільноти й зможе бути ефективною як радниця з міжнародних комунікацій. Відповідно, позицію прессекретаря президента виділять в окремий функціонал, уточнять і заповнять", - сказав Подоляк.

У п'ятницю ЗМІ повідомили, що Юлія Мендель іде з посади прессекретарки президента.

Зараз ви читаєте новину «В Офісі президента підтвердили звільнення Мендель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі