середа, 29 серпня 2012 12:53

У виборчі програми партій можна тільки завертати оселедець - політолог

У виборчі програми партій можна тільки завертати оселедець - політолог
Фото: ua.glavred.info

Виборчі програми партій є беззмістовними і ними можна тільки завертати оселедець. Про це на прес-конференції сказав політолог Олександр Палій. Він наголосив, що у цій виборчій компанії відсутній будь-який дискурс навколо виборчих програм.

"У нас 99 % населення, які не є політиками, не мають можливості оцінити, що реально пропонує та чи інша сила. Це колосальна шкода нашому суспільству. Суспільно-політичне життя зводиться політиками до шоу, де вони лише обзивають одне одного різними словами. І вправляння у навішуванні ярликів стає важливішим ніж суть політичних проблем", — пояснив експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Палій розповів, як політика "деградувала" від Кравчука до Януковича

Палій зазначив, що це не є проблемою суто України, але саме в Україні такий стан речей досягнув небачених величин.

"Усі меседжі останніх виборчих компаній зводяться до примітивного натравлення одних груп населення на інші за релігійними чи мовними ознаками, і більше нічого. Виборчі програми зараз — це шматки паперу, якими можна тільки загортати оселедець", — підкреслив політолог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Влада нарешті знайшла чим пишатися – тим, що не відбила у громадян інстинкт розмноження" - політолог

Він переконаний, що таким чином політики демонструють, що вони не можуть нічого запропонувати людям.

"Це неправильно, бо політики приземлюють населення до свого рівня. Причини в тому, що політики часто бояться зізнатися навіть собі і своїм рідним, чому ідуть у політику, бо, якби вони сказали правду. То, можливо, за них і у власних родинах ніхто й не проголосував би", - відзначив політолог.

Зараз ви читаєте новину «У виборчі програми партій можна тільки завертати оселедець - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі