понеділок, 03 березня 2014 22:23

У Херсоні спокійно: силовики підконтрольні Києву, у центрі стоїть Майдан
4

На площі Свободи у Херсоні сьогодні зібралось до тисячі прихильників Євромайдану. Вони висловили готовність захищати цілісність незалежної України.

Як передає кореспондент Gazeta.ua, порівняно з іншими південними та східними областями на Херсонщині все під контролем.

"Облрада, міліція у наших руках. Будь-яких ініціаторів сепаратистських акцій попередили, що будуть притягати до кримінальної відповідальності", - заявили організатори херсонського Євромайдану.

Інформацію про те, що у Херсоні зараз все спокійно, підтверджують й мешканці міста.

"На вулицях немає ніяких тітушек і проросійських радикалів. Влада повністю підконтрольна Києву. У центрі міста перебувають лише майданівці", - розповіла жителька Херсона Валентина Тимошенко.

Слід зазначити, що вчора у Херсоні на площі Свободи відбулись відразу два мітинги: євромайданівців та комуністів з проросійськими активістами.

Прихильників євроінтеграції та патріотів України було на порядок більше за опонентів. Останні простояли недовго й по обіді залишили центральну площу міста.

"А сьогодні від них взагалі нікого не було під облдержадміністрацією. Це підтверджує лише той факт, що так звані прихильники єднання з Росією куплені. Заплатили — вони вийшли, не заплатили — їх немає", - пояснили херсонські активісти.

Зараз ви читаєте новину «У Херсоні спокійно: силовики підконтрольні Києву, у центрі стоїть Майдан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі