середа, 18 листопада 2015 13:26

В ГПУ назвали організатора побиття Чорновол

В ГПУ назвали організатора побиття Чорновол
Олег Нетребко

Організатором побиття нардепа від "Народного фронту" Тетяни Чорновол був кримінальний авторитет із Дніпродзержинська Олег Нетребко.

Про це заявив начальник департаменту карного розшуку МВС Володимир Остапенко, - повідомляє "Українська правда"

Зараз Нетребко переховується від правосуддя.

"Слідством було встановлено, що кримінальний авторитет із Дніпродзержинська Олег Нетребко з прізвиськом "Нетрик" підшукав для здійснення злочину (нападу на Чорновол) підопічних, які перебували під його впливом: Зінченко, Залюбовський, Корнілов, і були викликані з Дніпродзержинська", - розповів Остапенко.

"Корнілов, Нетребко, Зінченко оголошені у міжнародний розшук по лінії Інтерполу", - повідомив він.

Остапенко додав, що Котенко і Залюбовський засуджені за скоєння цього злочину.

"Зінченко з серпня переховується в Росії. За орієнтуванням він був затриманий, були направлені матеріали для екстрадиції, але РФ затягнула процес і потім Зінченка звільнили, його місце перебування – швидше за все Росія", - сказав начальник розшуку і додав, що інші фігуранти у цій справі також не в Україні.

Нагадаємо, у ніч з 24 на 25 грудня 2013 року, під час подій Євромайдану, Тетяну Чорновол жорстоко побили двоє невідомих. Це сталося після того, як вона їздила знімати будинки міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка та генпрокурора Віктора Пшонки.

Зараз ви читаєте новину «В ГПУ назвали організатора побиття Чорновол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі