вівторок, 12 вересня 2017 19:48

У драмі навколо Саакашвілі є третя сторона

У драмі навколо Саакашвілі є третя сторона
Ні Саакашвілі, ні Порошенко не виграють від прориву кордону. Фото: Reuters

Прорив з Польщі на територію України колишнього очільника Одеської ОДА Міхеіла Саакашвілі вигідний третій стороні.

Таку думку висловив народний депутат Борислав Береза у коментарі "112 Україна".

"Хто виграв від цього? Саакашвілі? Порошенко? Не думаю. Швидше за все, є третя сторона, яка отримає дивіденди від цього. Вона стоїть за лаштунками й інтелігентно підкидає дрова у багаття, щоб воно розгорілося яскравіше. Є чимало політичних сил і персоналій, які хочуть з фігур перетвориться в гравців", - вважає нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Саакашвілі чекає суд і штраф

10 вересня прикордонники польської сторони ПП "Шегині" пропустили Міхеіла Саакашвілі на територію України. Однак у нейтральній зоні автобус Саакашвілі застряв: українська сторона закрила кордон зі свого боку, а прикордонники повідомили, що перехід "Шегині" замінований. Після цього Саакашвілі прорвався через український кордон.

Зранку 12 вересня прикордонники та поліцейські прийшли з обшуком до львівського готелю "Леополіс", де зупинився Саакашвілі. Він підписав спочатку заперечення його адвокатів до протоколу про незаконний перетин кордону, а потім підписав в цілому протокол.

Зараз ви читаєте новину «У драмі навколо Саакашвілі є третя сторона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі